Tinggalkan jejak anda!

Sunday, February 7, 2010

11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu ditutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"

p/s : sila jangan ikut tips2 diatas..tapi kalau rasa nak buat ape salahnya....

5 comments:

NiNa' said...

kalau wat..
mesti org ingat sewel..hehe

Iznie said...

bestnye klu iznie dapat buat camtu...

teringin nak jadi camtu....

klaka jer...
takde la boring sgt nnti dlm lif tue...
kan lambat lif tue nak bgerak....
entah brape jam ntah...
hahahahaha

Deco [MisS N] said...

hehe...nak try wat yang no 7 la...cam best gak..:)

ana_zara said...

no 5 bahaya.. silap2 masuk lokap.. hahaha

=int@neq@shut= said...

babe, wa gelak guling2 dah ni =)

Related Posts with Thumbnails