Tinggalkan jejak anda!

Thursday, March 25, 2010

Ada dua orang perompak Bank terkenal dan selalu menjadi buruan polis.Kehidupan mereka amat sengsara 2-3 bulan ini kerana tiada duit untuk makan. Polis selalu memburu mereka.

Pada satu hari, mereka berniat merompak sebuah bank baru.Mereka sudah membayangkan betapa banyak wang disana, kerana selalu banyak pelanggan.Apabila malam, mereka menyelinap ke dalam bank itu dan hanya berpandukan lampu suluh untuk mengelakkan dikesan. Mereka menuju ke peti simpanan bank, ketika pintu dibuka,udara dingin keluar dari dalam bank. Mereka sangat bingung kerana ada begitu banyak peti besi kecil.

Peti pertama dibuka, isinya agar - agar!Mereka tambah bingung lagi! kerana kebetulan belum makan, mereka habiskan agar - agar di dalam peti itu.

Peti kedua, isinya agar - agar lagi! Ya sudah, mereka makan lagi.

Peti ketiga, Isinya agar -agar lagi! kerana kesal,mereka buka semua
petinya, isinya semua agar - agar!Kerana masih lapar, mereka makan saja semua! Setelah putus asa kerana tiada wang, mereka akhirnya pulang.

Bila pagi..................

Halaman depan suratkhabar, berita utama :

"BANK SPERMA DIROMPAK"
"PECAH MASUK BANK SPERMA"
"MISTERI KEHILANGAN SPERMA"

13 comments:

wanshah said...

ee.. yerkss.. nasib baik tak termuntah baca halaman akhbar tu. ingatkan ape la tadi. mana dapat cite ni tuan blog?.. huhuehuh..

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

RaMa2UnGU said...

Hahahahahaha.........

habis la dpt anak kembar berkembar222...hahahahaha

I Am Me said...

macam mana ler rupa agar2 tu

ana_zara said...

haha.. penah dgr citer ni... iklan thai ni..iklan kedai cermin mata.. kan?? kan?? haha

ejaa said...

geli2. huhu

ojato_marselo said...

perompak tu laki ke pompuan =.=

.::WaNiE::. said...

weeeekkkkkkkkk

bodoh nye perompakk

geli laaaaaa

~ Ann ~ said...

hahaha.. nasibla. byk agar-agar dlm tabung dia.. wakakak

bawahbumi said...

ow mak aiii....

manis ke hape..

siti nurkhijah said...

depa ni tak baca signboard abis ni.. baca sampai BANK ja...

syue said...

hahahahahahahaha. lawak gilaaa! padah mencuri, gituu la xDD
*tk tau pulak sperma tu mcm agar agar. hhahaha

Khadijah Zek said...

hahaha..so funny..=D

shameel Iskandar said...

hehehe, klau perompak tu ppuan, mngkin boleh mengandung ni.

Related Posts with Thumbnails